Skip to main content

Ervaringen van anderen

Wil je zelf ook een review achter laten?

Annie, Brussel

De coaching door Veerle geeft me het meest waardevolle in mijn leven terug: mezelf.
Ze zette mijn Master degree in “Putting myself down” om naar een leertraject in Lifting myself up”.
Passioneel en gedreven gaat ze doelgericht met me aan de slag. Veerle reikt haar visie zachtmoedig aan, laat haar ideeën geduldig doorsijpelen, benoemt oefeningen voortreffelijk duidelijk en volgt opdrachten kordaat op. Haar openhartige aanpak maakt me bewust van wat er speelt. Vervolgens leidt ze me via een hoopgevend weggetje naar een nieuw pad. Bij elke klein geboekte vooruitgang krijg ik spontaan een zeer persoonlijk bemoedigend woord. Een terugval of tegenslag wordt begripvol opgevangen om daarna omgezet te worden in een nieuwe kans. Sturend word ik door Veerle meegevoerd en leer ik bouwen aan mijn eigen positieve routine. Dankzij Veerle richt ik mijn energie op mezelf versterken, leer ik mijn grenzen te aanvaarden, geloof ik niet meer alles wat ik over mezelf denk en zie ik oneindig veel kansen om te groeien. Ik begrijp nu wat het streven naar perfectie met me doet, waar al die angst de hele tijd vandaan kwam en hoe ik voortaan met beide gezond omspring. Ik kreeg tijdens ons traject inzichten en handvatten die ik blijvend toepas. Coaching door Veerle is een aanrader voor iedereen die zich niet perfect in zijn vel voelt en daar graag wat aan wil veranderen. Na haar begeleidingstraject heb ik de moed om door mijn bevreesdheid heen te kijken, te doen wat mij op dit moment het meest past en daar tevreden over te zijn. Ik denk positiever, adem rustiger en laat nare ervaringen doorstromen. Om al deze redenen voelt mijn leven nu veel vaker als voldaan aan. Veerle bracht me bij om goed genoeg te zijn en de beste versie van mezelf te worden.
Ik ben haar hier ontzettend dankbaar voor!

Kristien, Leuven

Ik zocht coaching bij Veerle toen ik meer helderheid in verband met mijn carrière wilde. Mijn energieniveau werd steeds lager, ik kreeg allerlei kwaaltjes en stelde me serieuze vragen bij het werk dat ik deed. De coaching heeft me concrete handvaten gegeven. Aan de hand van de vragen die ze me stelde, kreeg ik na afloop, en soms na verloop van tijd, belangrijke inzichten. Zo heb ik een aantal obstakels waar ik tegenaan liep, kunnen herkennen.  Hier kon ik mee aan de slag. Een paar blinde vlekken zijn daardoor voor mij zichtbaar geworden. Een hele prestatie! Want ik hou nogal eens vast aan mijn eigen overtuigingen. Ook stelde de coaching bij Veerle me in staat om de bevraging autonoom verder te zetten. Ik vraag me dan af: “Welke vraag zou Veerle me nu stellen om hierin helderheid te krijgen?”. Zo werkt de coaching ook duurzaam door op andere vlakken dan mijn professionele leven. Hiervoor ben ik heel dankbaar. Veerle is een intelligente, rustige, vriendelijke en open persoon waarmee ik gemakkelijk kan communiceren. Ik apprecieer haar het meest omwille van haar gedegen kennis, de wetenschappelijke onderbouw, de verbanden die ze legt én de discretie, respect en vertrouwen die ze aan de dag legt tijdens de coaching.

Pieter, Utrecht

Als coach combineert Veerle empathie met doortastendheid. Ze herkent situaties, is begripvol maar ze vraagt ook door en zorgt voor focus. Daarmee is haar coaching zeer prettig en effectief.

Louise, Bilthoven

Wat Veerle voor mij uniek maakt, is haar vergelijkbare werkervaring en haar begrip van de dynamiek binnen grote internationale organisaties. Dit bracht een extra dimensie aan het coachingstraject, waardoor ik me begrepen voelde op zowel professioneel als persoonlijk niveau. Haar doortastende aanpak is indrukwekkend en leidde tot effectieve begeleiding die verder gaat dan theoretische concepten. Het talentenprofiel dat ik kreeg, was erg verhelderend. Ondanks mijn eerdere ervaring met diverse persoonlijkheidsvragenlijsten en talententests, was dit uniek. Omdat de uitkomsten onbeïnvloedbaar waren en erg accuraat bleken. Haar warme en professionele benadering maakte de coachingsessies heel plezierig. Veerle heeft een bijzonder talent om aandachtig te luisteren en diepgaande vragen te stellen, wat haar in staat stelt om moeiteloos tot de kern te komen en waardevol advies te geven. Ik beveel Veerle van harte aan aan. Ze heeft het vermogen om te reflecteren en nieuwe perspectieven te bieden. Ook haar expertise in het doorbreken van patronen, maken haar coaching waardevol en inspirerend. Ik zou zonder aarzeling opnieuw haar hulp inroepen voor mijn toekomstige groei en ontwikkeling.

Ben je tevreden met het resultaat
van onze samenwerking?

Zou je dan alsjeblieft jouw ervaring willen delen? 

Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te zetten om meer duurzaam succesvol te worden in zijn werk. Met meer tijd en energie voor een vervullend privéleven. 

En dat zou ik geweldig vinden. 

Bedankt om daarom 10 minuten van jouw tijd te besteden aan een antwoord op onderstaande vragen: 

  • Waar liep je tegenaan toen je bij me kwam?
  • Wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als resultaat van het traject  met mij?
  • Waarom zou je een ander aanbevelen om vooral met mij te gaan werken? 

Klik hier om een review achter te laten